Νέα CD για την λίστα Ιουνίου


Haggis – Stormtroopers Of Hate

Αυτή η δισκογραφική δουλειά, μας έρχεται από τη Νορβηγία, από μία μπάντα που χαίρει ιδιαίτερης εκτιμήσης εκεί. Οι Haggis θεωρείται -όχι άδικα- μια μπάντα που σου φτιάχνει το κέφι αφού οι στίχοι τους έχουν μεγάλη δόση χιούμορ ενώ μουσικά επιδίδονται σε ένα ατόφιο κράμα από oi!, παλιομοδίτικο punk μέχρι και thrash. Το cd περιλαμβάνει το βιβλιαράκι με όλους τους στίχους κι ένα κρυμμένο βίντεο.


Ultima Thule – DVD

Διάρκειας περίπου τριών ωρών το DVD των Ultima Thule περιέχει δύο αφιερώματα, ένα για τη μπάντα γενικότερα και ένα για τη μπάντα μέσα στο στούντιο. Και τα δύο αφιερώματα έχουν αγγλικούς υπότιτλους. Περιέχουν επίσης αρκετό φωτογραφικό υλικό από όλη την καριέρα τους, όλα σε πολύ καλή ποιότητα.






I.C.I – Out Of Control

Οι I.C.I. είναι μία μπάντα αποτελούμενη από μέλη των Carpe Diem και από τον Andy των Razor's Edge. Παίζουν κλασικό, δυνατό, καλοπαιγμένο oi!. Μία πάρα πολύ καλή δημιουργία με στίχους όχι τόσο πολιτικοποιημένους, αλλά προσιτούς για την εθνικιστική σκηνή.




Kill Baby Kill – Product Of Society

Ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ, στα μέτρα που μας έχουν συνηθίσει οι Kill Baby Kill. Δυστυχώς είναι η τελευταία δημιουργία του Dieter, του τραγουδιατή τους που πριν κάποιους μήνες αυτοκτόνησε. Απίστευτο cd που ανεβάζει τα στάνταρ της λευκής μουσικής σκηνής.




Tattoed Mother Fuckers – Sex, Thugs And Rock 'N' Roll

Σκληροτράχηλο Rock 'n Roll...Μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες παγκοσμίως. Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν ακούσματα κοντινότερα στο μέταλ.






Les Vilains – Les Derniers Rebelles

Οι Les Vilains είναι μία από τις καλύτερες εν ενεργεία μπάντες που τραγουδάνε στα Γαλλικά, αν και προέρχονται από το Βέλγιο. Έχουν μεγάλη συναυλιακή εμπειρία αφού έχουν παίξει με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της εθνικιστικής μουσικής σκηνής. Το παρόν cd περιέχει νέα τραγούδια, αλλά και κάποια παλιότερα σε καλύτερη ποιότητα. Το ύφος της μουσικής τους; Κλασικό skinhead ροκ.



The Gits – East Side Stories

Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των The Gits! Προερχόμενοι από την Πολωνία παίζουν βρώμικο oi! που απευθύνεται σε skinheads και χούλιγκανς.





Headcase – Ammunition

Το δεύτερο album της μπάντας, με αρκετά πιασάρικα τραγούδια. Καλοπαιγμένο oi! από τους Βέλγους λοιπόν, παρόλο που κάποιος θα υπέθετε με άνεση ότι είναι Άγγλοι.






The Old Souls – Rock And Roll Curse

Μία νέα μπάντα με κάποια μέλη των Final War. Εντελώς καινούριος ήχος που κυμαίνεται στα πλαίσια του oi!/punk rock, αν και οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται “pirate rock”. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν...





Baker’s Dozen – The Storm Of Discontent

Καινούριο cd από τους Σκωτσέζους Baker’s Dozen με 13 κομμάτια καθαρού Βρετανικού oi!.






Skullhead – Odin's Law


Παλιομοδίτικο RAC από τους μέτρ του είδους. Αν και η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια, οι βετεράνοι αυτοί καταφέρνουν εύκολα να σε ξεσηκώσουν και να ανάψουν τα αίματα. ΘΡΥΛΟΣ!




Retaliator – Order Of Chaos

Ένα album που έφερε τους Retaliator στο προσκήνιο της Εθνικιστικής μουσικής σκηνής. Η μουσική τους κυμαίνεται στα πλαίσια του μέταλ και του oi! Τo «Order Of Chaos» έχει κυκλοφορήσει σε ελάχιστες κόπιες παγκοσμίως και είναι ένα πραγματικό σπάνιο άλμπουμ. Ελάχιστες κόπιες διαθέσιμες....



Hoolies – Hoolies Of Jutland (7'')

7” βινύλιο από τους Δανούς Hoolies με έτος κυκλοφορίας το 2000. Μόνο για συλλέκτες του είδους.






Red, White And Blue – Downfall Of Society (7'')

Κλασικό oi! εξ Αμερικής, με ήχο που παραπέμπει στις παλιές καλές εποχές που μετρούσε το συναίσθημα και όχι η καλογυαλισμένη παραγωγή.