Παραλαβές - Ιούνιος 2010

Annett – Wohin Der Weg Uns Fuhrte

Όσοι είχαν την τύχη να δουν την Annett πριν κάποια χρόνια ζωντανά στην Αθήνα, τότε ξέρουν ότι πρόκειται για μια εκπληκτική μουσικό με ταλέντο και ερμηνεία που λίγοι σε αυτή τη σκηνή κατέχουν. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, λόγω του θανάτου ενός πολύ κοντινού της προσώπου, η Annett επιστρέφει συνθέτοντας κάποιες από τις καλύτερες και πιο συγκινητικές μπαλάντες που έχουμε ακούσει ποτέ.

Blind Justice – That's Not For You

NS hardcore από τη γειτονική Ιταλία. Το άλμπουμ αυτό είναι ένας ηχητικός δυναμίτης που τα τινάζει όλα στον αέρα. TOTAL NSHC!!!





Blue Eyed Devils – It Ends

Ένας δίσκος ορόσημο από μια μπάντα που ξεπέρασε κάθε όριο, μουσικά και στιχουργικά. Το εξώφυλλο προδιαθέτει τον ακροατή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εξαιρετικό hatecore με απίστευτα έξυπνους και ευθείς στίχους που σου φέρνουν αηδία για την σαπίλα της σημερινής κοινωνίας. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το άλμπουμ είναι η μικρή του διάρκεια (περίπου 30 λεπτά).

Blue Eyed Devils – Murder Squad

Μουσικά δε διαφέρει σε τίποτα από όλα τα άλμπουμ των Blue Eyed Devils. Κοφτά riff, έξυπνες αλλαγές και φωνή που φτύνει στίχους για την καταστροφή του σιχαμένου κόσμου που ζούμε. Άψογο από κάθε άποψη.




Blue Eyed Devils – Retribution

Το συγκεκριμένο συστήνεται ανεπιφύλακτα αφού μουσικά έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα διαμάντι. Όπως πάντα, έτσι κι εδώ οι στίχοι του “Retribution” είναι ευρηματικοί και πραγματεύονται την εσωτερική πάλη του Εθνικιστή στο σύγχρονο κόσμο.



Bound For Glory – The Fight Goes On

Αναμφίβολα το καλύτερο άλμπουμ των Bound For Glory. Η παραγωγή είναι από τις καλύτερες που έχουν γίνει από την “Resistance Records”. Το cd μπαίνει πολύ δυνατά και συνεχίζει έτσι χωρίς σταματημό, στο γνώριμο στυλ που μας έχουν συνηθίσει οι B.F.G. Εάν δεν ήταν εθνικιστές σίγουρα θα είχαν κλείσει συμβόλαιο σε κάποια “μεγάλη” εταιρεία...


Brigade M/Feher Torveny – Split Cd

Ένα cd που έγινε στα πλαίσια της αδελφότητας των Εθνικιστών στην Ουγγαρία και τη Δανία. Περιέχονται πέντε νέα τραγούδια των Brigade M και πέντε τραγούδια πάρα πολύ γρήγορου hatecore και μελωδικού R.A.C. από τους Feher Torveny. Το Cd περιέχει επίσης βιβλιαράκι με έγχρωμες φωτογραφίες και μία μικρή ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι.

Bully Boys – Hard Times, Hard Measures

Πιο επίκαιρος τίτλος για το ΔΝΤ και την Ελλάδα δύσκολα μπορεί να βρεθεί! Στο άλμπουμ αυτό έχουμε κλασικό R.A.C. με πολύ καλές κιθάρες και φωνητικά που σε πορώνουν!




Death's Head – Decompilation

Δέκα χρόνια στην πλάτη και μια συλλογή που χωράει όλη την εμπειρία των καταπληκτικών Αυστραλών είναι λίγο για να σε κάνουν να χορτάσεις αυτό εδώ το διαμάντι. Στεγνό thrash και τίποτα άλλο!




Die Lunikoff Verschwörung – Niemals Auf Knien

Ένα άλμπουμ που εξυψώνει το Έθνος και βρίζει το κράτος δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Καλοπαιγμένο R.A.C. με αρκετές μπαλάντες από τον γνωστό Lunikoff που συνεχίζει ακάθεκτος, παρά τις διώξεις που υφίσταται.



Fest der volker 2008 Dvd

Το dvd αυτό περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις από τo φεστιβάλ Λευκής μουσικής, με κάποια από τα δυνατότερα ονόματα του χώρου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τους Sleipnir, τους Brainwash και Moshpit και πολλούς άλλους. Ένα αντίτυπο διαθέσιμο, οπότε όποιος προλάβει...






Hate Forest – The Gates

Μία διαφορετική δουλειά από τους Hate Forest που μας έχουν συνηθίσει στο καταιγιστικό black metal τους. 30 λεπτά μελαγχολικής μουσικής που κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε κάποιο βόρειο τοπίο μέσα στα χιονισμένα δάση.



Johnny Rebel – The Complete Collection

Περίπου 30 τραγούδια country μουσικής από τον θρύλο που ακούει στο όνομα Johnny Rebel. “Ρατσιστικά, ξενοφοβικά, εναντίον των μαύρων, ύμνοι προς την ΚΚΚ” κάπως έτσι χαρακτηρίζονται τα τραγούδια του από τους “προοδευτικούς”. Εμείς θα πούμε απλά ένα must για τους λάτρεις του είδους.


Krawalltoristen – Heia Safari: Zuruck In Afrika

Μελωδικό, δυνατό, μελωδικό, ξανά δυνατό. Κάπως έτσι ρέει μουσικά το συγκεκριμένο cd. Αρκετά χιουμορίστικο άλμπουμ με στίχους για το ποδόσφαιρο και το αλκοόλ που σου φτιάχνει το κέφι.




Landser – Das Reich Kommt Weider

Οι Landser δε χρειάζονται συστάσεις. Το νεο-γερμανικό κράτος τους έστειλε φυλακή για τις ιδέες τους και συγκεκριμένα γιατί τις εξέφρασαν μέσω στίχων. Δεκαοχτώ τραγούδια που αποδεικνύουν ξανά γιατί οι Landser είναι τόσο “επικίνδυνοι”. Η ύπαρξη αυτού του cd επιβάλλεται σε κάθε Εθνικιστική δισκοθήκη.


Lion's Pride – Stand And Defend

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες γι' αυτό εδώ το cd. Καθαρόαιμο οi! με αρκετά metal στοιχεία παιγμένα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α και στίχους που κρύβουν νοσταλγία για τη Λευκή Ευρώπη και το παρελθόν της. Στη μπάντα παίζει επίσης ο Gunther (πρώην Ancient Rites, Iron Clad και λοιπά), κάτι που έκανε πολλά περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και ιστότοπους να ασχοληθούν με τους Lion's Pride, προωθώντας έτσι τη μουσική μας!

Project Vril – Fragmente Einer Verschworung (Demo Cd)

R.A.C. με αρκετά metal στοιχεία.






Project X – Project X And Freunde

Πιο κοντά στο metal παρά στο oi! η κυκλοφορία αυτή μας έρχεται από τη Γερμανία, η σκηνή της οποίας όπως φαίνεται έχει και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.




Sturmwehr & Sleipnir – Europaischer Traum

Μία ανεπανάληπτη συνεργασία των Sleipnir και των Sturmwehr σε ένα cd που δε θα μπορούσε να περιέχει τίποτα άλλο από μπαλάντες για το “Ευρωπαϊκό Όνειρο”, όπως μας λέει και τίτλος. Εμπεριέχεται ένα βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών καθώς και φωτογραφίες.




Haggis – Stormtroopers Of Hate

Αυτή η δισκογραφική δουλειά, μας έρχεται από τη Νορβηγία, από μία μπάντα που χαίρει ιδιαίτερης εκτιμήσης εκεί. Οι Haggis θεωρείται -όχι άδικα- μια μπάντα που σου φτιάχνει το κέφι αφού οι στίχοι τους έχουν μεγάλη δόση χιούμορ ενώ μουσικά επιδίδονται σε ένα ατόφιο κράμα από oi!, παλιομοδίτικο punk μέχρι και thrash. Το cd περιλαμβάνει το βιβλιαράκι με όλους τους στίχους κι ένα κρυμμένο βίντεο.



Ultima Thule – DVD

Διάρκειας περίπου τριών ωρών το DVD των Ultima Thule περιέχει δύο αφιερώματα, ένα για τη μπάντα γενικότερα και ένα για τη μπάντα μέσα στο στούντιο. Και τα δύο αφιερώματα έχουν αγγλικούς υπότιτλους. Περιέχουν επίσης αρκετό φωτογραφικό υλικό από όλη την καριέρα τους, όλα σε πολύ καλή ποιότητα.







I.C.I – Out Of Control

Οι I.C.I. είναι μία μπάντα αποτελούμενη από μέλη των Carpe Diem και από τον Andy των Razor's Edge. Παίζουν κλασικό, δυνατό, καλοπαιγμένο oi!. Μία πάρα πολύ καλή δημιουργία με στίχους όχι τόσο πολιτικοποιημένους, αλλά προσιτούς για την εθνικιστική σκηνή.




Kill Baby Kill – Product Of Society

Ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ, στα μέτρα που μας έχουν συνηθίσει οι Kill Baby Kill. Δυστυχώς είναι η τελευταία δημιουργία του Dieter, του τραγουδιατή τους που πριν κάποιους μήνες αυτοκτόνησε. Απίστευτο cd που ανεβάζει τα στάνταρ της λευκής μουσικής σκηνής.




Tattoed Mother Fuckers – Sex, Thugs And Rock 'N' Roll

Σκληροτράχηλο Rock 'n Roll...Μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες παγκοσμίως. Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν ακούσματα κοντινότερα στο μέταλ.






Les Vilains – Les Derniers Rebelles

Οι Les Vilains είναι μία από τις καλύτερες εν ενεργεία μπάντες που τραγουδάνε στα Γαλλικά, αν και προέρχονται από το Βέλγιο. Έχουν μεγάλη συναυλιακή εμπειρία αφού έχουν παίξει με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της εθνικιστικής μουσικής σκηνής. Το παρόν cd περιέχει νέα τραγούδια, αλλά και κάποια παλιότερα σε καλύτερη ποιότητα. Το ύφος της μουσικής τους; Κλασικό skinhead ροκ.



The Gits – East Side Stories

Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των The Gits! Προερχόμενοι από την Πολωνία παίζουν βρώμικο oi! που απευθύνεται σε skinheads και χούλιγκανς.





Headcase – Ammunition

Το δεύτερο album της μπάντας, με αρκετά πιασάρικα τραγούδια. Καλοπαιγμένο oi! από τους Βέλγους λοιπόν, παρόλο που κάποιος θα υπέθετε με άνεση ότι είναι Άγγλοι.






The Old Souls – Rock And Roll Curse

Μία νέα μπάντα με κάποια μέλη των Final War. Εντελώς καινούριος ήχος που κυμαίνεται στα πλαίσια του oi!/punk rock, αν και οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται “pirate rock”. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν...





Baker’s Dozen – The Storm Of Discontent

Καινούριο cd από τους Σκωτσέζους Baker’s Dozen με 13 κομμάτια καθαρού Βρετανικού oi!.






Skullhead – Odin's Law


Παλιομοδίτικο RAC από τους μέτρ του είδους. Αν και η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια, οι βετεράνοι αυτοί καταφέρνουν εύκολα να σε ξεσηκώσουν και να ανάψουν τα αίματα. ΘΡΥΛΟΣ!




Retaliator – Order Of Chaos

Ένα album που έφερε τους Retaliator στο προσκήνιο της Εθνικιστικής μουσικής σκηνής. Η μουσική τους κυμαίνεται στα πλαίσια του μέταλ και του oi! Τo «Order Of Chaos» έχει κυκλοφορήσει σε ελάχιστες κόπιες παγκοσμίως και είναι ένα πραγματικό σπάνιο άλμπουμ. Ελάχιστες κόπιες διαθέσιμες....



Hoolies – Hoolies Of Jutland (7'')

7” βινύλιο από τους Δανούς Hoolies με έτος κυκλοφορίας το 2000. Μόνο για συλλέκτες του είδους.






Red, White And Blue – Downfall Of Society (7'')

Κλασικό oi! εξ Αμερικής, με ήχο που παραπέμπει στις παλιές καλές εποχές που μετρούσε το συναίσθημα και όχι η καλογυαλισμένη παραγωγή.







Arianrhod – Pour Ta Nation

Γαλλικό NS μέταλ.







Mistreat – Battle Cry

Από τα αρχαιότερα και σημαντικότερα συγκροτήματα της Σκανδιναβίας, οι Mistreat συνεχίζουν την καλή τους δισκογραφική δουλειά με ένα άλμπουμ αγνού, μελωδικού oi!





Zurzir - Resistencia

Skinhead rock/metal.







Justicia - Judgement Day

Δεύτερη και τελευταία δουλειά από τους Σλοβάκους Justicia. Αγνό RAC.









Death's Head - Feast Of The Jackals

Ένας αληθινός δυναμίτης! Με το που ακούς τις πρώτες νότες νιώθεις την οργή, την ένταση και την πόρωση των τρελών αυτών Αυστραλών που σε ακόμα ένα άλμπουμ παραδίδουν μαθήματα γρήγορου και ατόφιου εθνικιστικού metal χωρίς συμβιβασμούς.





Feher Torveny - A Ver Kotelez

Οι Feher Torveny δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πιστοί στις ιδέες τους και με πλούσια δισκογραφική δουλειά οι ασυμβίβαστοι αυτοί Ούγγροι αποτελούν εδώ και καιρό την πρωτοπόρα δύναμη της σκηνής της χώρας τους. Σ' αυτό εδώ τον δίσκο μας προσφέρουν 13 υπέροχα τραγούδια από τα οποία άνετα διακρίνεται η μουσική τους κατάρτιση και ο επαγγελματισμός τους. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!



Locked And Loaded - We Will Get Our Revenge

Metal με γοτθική θεματολογία.








Bilyj Shkval - Potop

Split cd με τη συμμετοχή δύο γκρουπ από την Ανατολική Ευρώπη.








Brigad Wotan - Sverige I Brand

Εθνικιστικό ροκ από τη Σουηδία.








Brigade M - Nationalrevolutionar

Αρκετά καλύτερο άλμπουμ από τα προηγούμενα τους, με προφανή τη βελτίωση σε στιχουργικό και μουσικό επίπεδο. Δεκατρία ολόκληρα τραγούδια συμπεριλαμβανομένου κι ενός βίντεο κλιπ! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!





Brigade M - Trouw Aan Rood, Wit, Blauw

Γρήγορο και πιασάρικο Oi! με βαριά φωνητικά. Όλα τα τραγούδια είναι στα Ολλανδικά εκτός από μια διασκευή των Skrewdriver. Περιέχει επίσης τέσσερα ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια.





Daily Broken Dream - Freedom

Δώδεκα τραγούδια αγνού Γερμανικού hatecore. Στιβαρός κι επαγγελματικός ήχος που θα ζήλευαν πολλές μπάντες εκεί έξω.







Die Lunikoff Verschwörung - Die Rückkehr Des Unbegreiflichen

Ο γνωστός σε όλους Luni επιστρέφει με έναν δίσκο αντάξιο των “παράνομων” προκατόχων του. Παρά τις απαγορεύσεις στη Γερμανία το cd αυτό έρχεται σαν μία απάντηση στο κυνήγι μαγισσών που διεξάγει το γερμανικό “δημοκρατικό” καθεστώς.




Die Lunikoff Verschwörung - Heilfroh

Από τη φυλακή στο στούντιο! Δώδεκα νέα ηχογραφημένα τραγούδια από τους θρυλικούς Landser και τον Luni. Φοβερή δουλειά με χιουμοριστικό και σαρκαστικό, ως συνήθως, στίχο.






Division Germania – Manifest

Πιστό στον κλασικό παλιομοδίτικο γερμανικό ήχο, το cd αυτό έρχεται να προστεθεί επάξια στη δισκογραφική δουλειά των Division Germania μετά το πολύ καλό “Εuropa erwache”.





Final War – We speak the truth

Αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες αμερικάνικες μπάντες μέχρι σήμερα, οι Final War φανερά επηρεασμένοι από τον punk και rock 'n' roll ήχο επιστρέφουν με μια επανακυκλοφορία του δεύτερου τους άλμπουμ. Νέο εξώφυλλο, με τυπωμένους όλους τους στίχους συν δύο live κομμάτια.




Jan Peter - Lethargie Absolut

Δεύτερο κατά σειρά σόλο άλμπουμ από τον Jan Peter, γνωστό από τους Γερμανούς Sleipnir. Το cd περιέχει μπαλάντες με μοντέρνο και επικριτικό στίχο καθώς και δύο διασκευές από Bound For Glory και Konkwista 88.





Kategorie C - Hungrige Wolfe

Η κλασική αυτή μπάντα μας προσφέρει το γνωστό επιθετικό ροκ με κύριο στιχουργικό άξονα το ποδόσφαιρο και τους χούλιγκαν. Άψογο!






Kommando Skin - Trotz Allem Heiter

Αποδεδειγμένα μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους που δε χρειάζεται συστάσεις. Οι Kommando Skin επιστρέφουν με ένα άλμπουμ πιστό στον ήχο που τους καθιέρωσε. Περιέχει εφτά τραγούδια στα Γερμανικά και πέντε στα αγγλικά με τη συμμετοχή και βοήθεια μάλιστα από τους συμπατριώτες τους Faustrecht. Η digipack έκδοση περιέχει δωδεκασέλιδο ένθετο με στίχους και φωτογραφίες.



Kontra – Willkommen

Ντεμπούτο cd για τους Γερμανούς Kontra, οι οποίοι αμέσως σου δίνουν την εντύπωση ότι ξέρουν πολύ καλά αυτό που κάνουν κι ας μην είναι “μεγάλο” όνομα. Ωραία, προσεγμένη δουλειά με εικοσασέλιδο ένθετο, θέτει τις βάσεις για ένα καλύτερο επερχόμενο άλμπουμ. Αναμένουμε...




Lord Wind – Atlantean monument

Να και κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μια ευχάριστη έκπληξη από τους Πολωνούς Lord Wind (project του Rob Darken των Graveland) που στο τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ τους μας προσφέρουν δώδεκα εξαιρετικά κομμάτια φολκ και μεσαιωνικής μουσικής. Ένα αριστούργημα για όσους προτιμούν το συγκεκριμένο είδος.




Perunwit - Wszystkie Odcienie Szarosci

Ακόμα μία μπάντα από την Πολωνία με πέντε κυκλοφορίες στο ενεργητικό της. Σε αυτό εδώ το άλμπουμ μη περιμένετε τίποτα άλλο από αγνό παγανιστικό φολκ μέταλ, αντάξιο της πολωνικής σκηνής που ειδικεύεται στο είδος. Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί σε digipack συσκευασία με την προσθήκη δύο bonus κομματιών.




Piarevaracien - Down The Broken Path

Πρώτη δουλειά για τους Λευκορώσους παγανιστές και μάλιστα πολύ καλή! Εννιά τραγούδια παγανιστικού μέταλ σε μία καλαίσθητη έκδοση που περιλαμβάνει κι ένα βίντεο κλιπ! Για τους λάτρεις του είδους μόνο...





Rock Fur Deutschland - Gera 2009

Ένα μοναδικό line-up σε μία εξαιρετική -από κάθε άποψη- συλλογή. Πρόκειται για μια καθιερωμένη πλέον μουσική εκδήλωση του NPD στην οποία συμμετείχαν και περιλαμβάνονται εδώ οι εξής: Lunikoff (με εικοσιένα τραγούδια), Sleipnir (με εφτά τραγούδια), Brainwash (με εφτά τραγούδια) και Blitzkrieg (με 6 τραγούδια). 140 λεπτά περίπου καθαρής εθνικιστικής ροκ μουσικής με πολυσέλιδο έγχρωμο φυλλάδιο που αποτυπώνει πλήρως τη μαζική συμμετοχή και επιτυχία του εν λόγω μουσικού φεστιβάλ! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Skinkorps – Mr. Clean

Κλασικό γαλλικό Oi! με εμφανείς καταβολές στον ήχο της δεκαετίας του '80. Για τους λάτρεις του είδους...







Skullhead – Return to thunder

Μετά από πολλά χρόνια αδράνειας ο Kev Turner επιστρέφει δυναμικά με τους θρυλικούς Skullhead! Αν και διακρίνεται η ποιοτική αναβάθμιση του ήχου τους οι Βρετανοί παραμένουν πιστοί στον βρώμικο ήχο της δεκαετίας του '80 και μας προσφέρουν έντεκα τραγούδια αγνού Oi!/RAC. Σίγουρα άξιζε την αναμονή...




The Bully Boys - Be Careful What You Wish For
Οι Αμερικάνοι ξαναχτυπάνε με αυτή την τέταρτη κατά σειρά δουλειά τους, η οποία φυσικά είναι άψογη. Δέκα καινούργια τραγούδια μαζί με τρία παλαιότερα σε καινούργια εκτέλεση, όλα στο γνώριμο ύφος των Bully Boys. Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί με δεκαεξασέλιδο ένθετο.





The Bully Boys / Brutal Attack - Anthems With An Attitude

Συλλογή με τη συμμετοχή δύο πρωτοπόρων συγκροτημάτων της Λευκής Εθνικιστικής Μουσικής. Τα λόγια είναι περιττά, αγνό Oi! στα καλύτερα του...






Titania - Slutstriden


Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με αυτή τη δουλειά των Σουηδών για το αν έχει δώσει την εξουσιοδότηση της για την κυκλοφορία αυτού του cd. Όπως και να 'χει τα τραγούδια που περιλαμβάνονται εδώ προέρχονται από τα ντέμο “Vagen tillbaka" και "When the teddies had enough" και πρόκειται για την καλύτερη δισκογραφική τους α πόπειρα μέχρι στιγμής. Κυκλοφόρησε από την Sniper Records σε μόλις 2000 αριθμημένα στο χέρι αντίτυπα.

Ultra Sur - Nacido Para Ser Skin

Η δουλειά αυτή μας έρχεται από τη μακρινή Αργεντινή, μια χώρα της οποίας η σκηνή είναι σε πρώιμο στάδιο αλλά παρ' όλα αυτά το Nacido Para Ser Skin δικαιώνει τη φήμη των Αργεντίνων που τους θέλουν πιστούς στο κλασικό ύφος του Oi/RAC της γερμανικής σχολής. Πολύ καλή προσπάθεια για πρώτη απόπειρα...



V/A – Soundtrack for white revolution

Συλλογή μεταξύ των οποίων συμμετέχουν οι Fist of steel, Battlefield, Pluton Svea, Total war κι άλλοι...







White Rebel Boys - White Songs Full Of Hate

Γερμανική μπάντα με αγγλικό και γερμανικό στίχο που παίζει μελωδικό ροκ, ένα ύφος που όλο και περισσότερες μπάντες της Γερμανίας επιλέγουν να ακολουθήσουν.





Xenophobe - Lord of Chaos

Μετά από δύο χρόνια καθυστέρησης λόγω προβλημάτων με τον κιθαρίστα της μπάντας κυκλοφορεί επιτέλους η πρώτη δουλειά των Νεοζηλανδών Xenophobe. Δεκατέσσερα κομμάτια speed/thrash metal με προσωπικό ύφος και ήχο που θυμίζει τη χρυσή δεκαετία του '80.





MCD

Bad Fate – Bite Back

Με μέλη από τους Hate For Breakfast οι Ιταλοί Bad Fate παίζουν γρήγορο RAC πολύ κοντινό στο μέταλ με βαρύ ήχο, καλογυαλισμένη παραγωγή και μπάσο που σου τρυπάει τ' αυτιά με τον τετράγωνο ήχο του.





Νo Prisoner – No Prisoner

Παραδοσιακό Ιταλικό hardcore με γρήγορες ταχύτητες, κιθάρες στα πρίμα και στίχοι στα ιταλικά. Θυμίζουν αρκετά Hate For Breakfast στη νοοτροπία. Κυκλοφορεί σε 1000 περιορισμένα αντίτυπα.





Still Burnin' Youth - NS Hardcore is not music…it's a family

Grind/hatecore από την Ιταλία και πάλι, μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της Ιταλικής σκηνής. Κυκλοφορεί σε 1000 περιορισμένα αντίτυπα.