19 νέα CD για τη λίστα Ιουνίου!

Annett – Wohin Der Weg Uns Fuhrte

Όσοι είχαν την τύχη να δουν την Annett πριν κάποια χρόνια ζωντανά στην Αθήνα, τότε ξέρουν ότι πρόκειται για μια εκπληκτική μουσικό με ταλέντο και ερμηνεία που λίγοι σε αυτή τη σκηνή κατέχουν. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, λόγω του θανάτου ενός πολύ κοντινού της προσώπου, η Annett επιστρέφει συνθέτοντας κάποιες από τις καλύτερες και πιο συγκινητικές μπαλάντες που έχουμε ακούσει ποτέ.

Blind Justice – That's Not For You

NS hardcore από τη γειτονική Ιταλία. Το άλμπουμ αυτό είναι ένας ηχητικός δυναμίτης που τα τινάζει όλα στον αέρα. TOTAL NSHC!!!





Blue Eyed Devils – It Ends

Ένας δίσκος ορόσημο από μια μπάντα που ξεπέρασε κάθε όριο, μουσικά και στιχουργικά. Το εξώφυλλο προδιαθέτει τον ακροατή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εξαιρετικό hatecore με απίστευτα έξυπνους και ευθείς στίχους που σου φέρνουν αηδία για την σαπίλα της σημερινής κοινωνίας. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το άλμπουμ είναι η μικρή του διάρκεια (περίπου 30 λεπτά).

Blue Eyed Devils – Murder Squad

Μουσικά δε διαφέρει σε τίποτα από όλα τα άλμπουμ των Blue Eyed Devils. Κοφτά riff, έξυπνες αλλαγές και φωνή που φτύνει στίχους για την καταστροφή του σιχαμένου κόσμου που ζούμε. Άψογο από κάθε άποψη.




Blue Eyed Devils – Retribution

Το συγκεκριμένο συστήνεται ανεπιφύλακτα αφού μουσικά έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα διαμάντι. Όπως πάντα, έτσι κι εδώ οι στίχοι του “Retribution” είναι ευρηματικοί και πραγματεύονται την εσωτερική πάλη του Εθνικιστή στο σύγχρονο κόσμο.



Bound For Glory – The Fight Goes On

Αναμφίβολα το καλύτερο άλμπουμ των Bound For Glory. Η παραγωγή είναι από τις καλύτερες που έχουν γίνει από την “Resistance Records”. Το cd μπαίνει πολύ δυνατά και συνεχίζει έτσι χωρίς σταματημό, στο γνώριμο στυλ που μας έχουν συνηθίσει οι B.F.G. Εάν δεν ήταν εθνικιστές σίγουρα θα είχαν κλείσει συμβόλαιο σε κάποια “μεγάλη” εταιρεία...


Brigade M/Feher Torveny – Split Cd

Ένα cd που έγινε στα πλαίσια της αδελφότητας των Εθνικιστών στην Ουγγαρία και τη Δανία. Περιέχονται πέντε νέα τραγούδια των Brigade M και πέντε τραγούδια πάρα πολύ γρήγορου hatecore και μελωδικού R.A.C. από τους Feher Torveny. Το Cd περιέχει επίσης βιβλιαράκι με έγχρωμες φωτογραφίες και μία μικρή ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι.

Bully Boys – Hard Times, Hard Measures

Πιο επίκαιρος τίτλος για το ΔΝΤ και την Ελλάδα δύσκολα μπορεί να βρεθεί! Στο άλμπουμ αυτό έχουμε κλασικό R.A.C. με πολύ καλές κιθάρες και φωνητικά που σε πορώνουν!




Death's Head – Decompilation

Δέκα χρόνια στην πλάτη και μια συλλογή που χωράει όλη την εμπειρία των καταπληκτικών Αυστραλών είναι λίγο για να σε κάνουν να χορτάσεις αυτό εδώ το διαμάντι. Στεγνό thrash και τίποτα άλλο!




Die Lunikoff Verschwörung – Niemals Auf Knien

Ένα άλμπουμ που εξυψώνει το Έθνος και βρίζει το κράτος δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Καλοπαιγμένο R.A.C. με αρκετές μπαλάντες από τον γνωστό Lunikoff που συνεχίζει ακάθεκτος, παρά τις διώξεις που υφίσταται.



Fest der volker 2008 Dvd

Το dvd αυτό περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις από τo φεστιβάλ Λευκής μουσικής, με κάποια από τα δυνατότερα ονόματα του χώρου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τους Sleipnir, τους Brainwash και Moshpit και πολλούς άλλους. Ένα αντίτυπο διαθέσιμο, οπότε όποιος προλάβει...






Hate Forest – The Gates

Μία διαφορετική δουλειά από τους Hate Forest που μας έχουν συνηθίσει στο καταιγιστικό black metal τους. 30 λεπτά μελαγχολικής μουσικής που κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε κάποιο βόρειο τοπίο μέσα στα χιονισμένα δάση.



Johnny Rebel – The Complete Collection

Περίπου 30 τραγούδια country μουσικής από τον θρύλο που ακούει στο όνομα Johnny Rebel. “Ρατσιστικά, ξενοφοβικά, εναντίον των μαύρων, ύμνοι προς την ΚΚΚ” κάπως έτσι χαρακτηρίζονται τα τραγούδια του από τους “προοδευτικούς”. Εμείς θα πούμε απλά ένα must για τους λάτρεις του είδους.


Krawalltoristen – Heia Safari: Zuruck In Afrika

Μελωδικό, δυνατό, μελωδικό, ξανά δυνατό. Κάπως έτσι ρέει μουσικά το συγκεκριμένο cd. Αρκετά χιουμορίστικο άλμπουμ με στίχους για το ποδόσφαιρο και το αλκοόλ που σου φτιάχνει το κέφι.




Landser – Das Reich Kommt Weider

Οι Landser δε χρειάζονται συστάσεις. Το νεο-γερμανικό κράτος τους έστειλε φυλακή για τις ιδέες τους και συγκεκριμένα γιατί τις εξέφρασαν μέσω στίχων. Δεκαοχτώ τραγούδια που αποδεικνύουν ξανά γιατί οι Landser είναι τόσο “επικίνδυνοι”. Η ύπαρξη αυτού του cd επιβάλλεται σε κάθε Εθνικιστική δισκοθήκη.


Lion's Pride – Stand And Defend

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες γι' αυτό εδώ το cd. Καθαρόαιμο οi! με αρκετά metal στοιχεία παιγμένα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α και στίχους που κρύβουν νοσταλγία για τη Λευκή Ευρώπη και το παρελθόν της. Στη μπάντα παίζει επίσης ο Gunther (πρώην Ancient Rites, Iron Clad και λοιπά), κάτι που έκανε πολλά περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και ιστότοπους να ασχοληθούν με τους Lion's Pride, προωθώντας έτσι τη μουσική μας!

Project Vril – Fragmente Einer Verschworung (Demo Cd)

R.A.C. με αρκετά metal στοιχεία.






Project X – Project X And Freunde

Πιο κοντά στο metal παρά στο oi! η κυκλοφορία αυτή μας έρχεται από τη Γερμανία, η σκηνή της οποίας όπως φαίνεται έχει και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.




Sturmwehr & Sleipnir – Europaischer Traum

Μία ανεπανάληπτη συνεργασία των Sleipnir και των Sturmwehr σε ένα cd που δε θα μπορούσε να περιέχει τίποτα άλλο από μπαλάντες για το “Ευρωπαϊκό Όνειρο”, όπως μας λέει και τίτλος. Εμπεριέχεται ένα βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών καθώς και φωτογραφίες.