Λίστα διανομών Φεβρουαρίου 2011

Still Burnin Youth - NSHC Is Not Music, It's A Family

Μετά την εξάντληση των αποθεμάτων, ξαναφέρνουμε το πολύ καλό άλμπουμ των Still Burnin Youth. Grind/hatecore από την Ιταλία, μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της εκεί σκηνής. Κυκλοφορεί σε 1000 περιορισμένα αντίτυπα.


Batallon De Castigo - Desperta Ferro

Το “Desperta Ferro” είναι το δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ των Battalon De Castigo και ακολουθεί τα χνάρια του δυναμικού ντεμπούτου τους: δυναμικός κι επιθετικός ήχος, σαφώς επηρεασμένος από το heavy metal! Αν και το άλμπουμ κυκλοφόρησε το '99, το άλμπουμ αυτό παραμένει ένα must για τους λάτρεις του είδους.

Anticipate - Killing For A Living

Οι Anticipate είναι μια μπάντα που ξέρει να κάνει πολύ καλά αυτό που παραδοσιακά κάνουν όλες οι υπόλοιπες μπάντες από την Πολωνία: να παίζουν φοβερό death metal/grindcore! Όλα τα τραγούδια παίζονται με θυμό και μένος και παρά τη μεγάλη διάρκεια του άλμπουμ (η εξαίρεση στον κανόνα) τίποτα δε δείχνει να σταματά την πολεμική μηχανή που λέγεται...Anticipate! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Disturbed Motherfucker - Oi! Ain't Dead

Οι Disturbed Motherfucker αποτελούν solo project του τραγουδιστή των Tattoed Mother Fuckers και φυσικά πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες μπάντες του είδους. Σε αυτό το άλμπουμ δε θα μπορούσαμε να έχουμε τίποτε άλλο παρά καλοπαιγμένο παλιομοδίτικο Oi!

Race Riot - Downfall Of Your Infected World

Δεύτερη κυκλοφορία για τους Race Riot, μια μπάντα που αναδείχθηκε επάξια ως μία από τις αντιπροσωπευτικότερες της γερμανικής hardcore σκηνής. Με πολλές εναλλαγές και “κλασικά” φωνητικά το Downfall of your infected world είναι ένα δυνατό άλμπουμ που διατηρεί ψηλά τα standards του NS hardcore.

Skrewdriver/Ian Stuart Memorial Live In Elsass 2003

Σε αυτόν τον δίσκο συμμετέχουν τρεις μπάντες (Bagadou Stourm, aggressive Force, Razor's Edge) και παίζουν προς τιμήν του Ian Stuart!



Fear Rains Down - No Turning Back

Με μέλη από Teardown, Race riot και Path of resistance οι Fear rains down δε θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι το ανάξιο. Όλος ο δίσκος είναι ένα διαμάντι και όλα μέσα σε αυτόν δείχνουν τέλεια τοποθετημένα: από τον ογκώδη ήχο μέχρι τις εναλλαγές από hatecore σε μελωδικά περάσματα μπορείς να διακρίνεις τον επαγγελματισμό τους και το πόσο συνειδητοποιημένοι είναι σε αυτό που κάνουν. Επιτέλους ένα άλμπουμ που ξεπερνάει τις μετριότητες και αναπηρίες της σκηνής που ξεπερνάει τη φιλοσοφία ότι με “βαριά” φωνητικά μπορείς να ακούγεσαι και...brutal!

NSHC Massacre

Ο τίτλος μιλάει από μόνος του. Split άλμπουμ με τη συμμετοχή των Downfall (Γερμανία), Feher Torveny (Ουγγαρία) και Hatelordz (Αμερική).



English Rose - Tribute To The Memory Of Ian Stuart And Skrewdriver

Δεκατέσσερις επιτυχίες των Skrewdriver παιγμένες από τους English Rose! Τι άλλο να προσθέσουμε;



Legion Of St George - Last Talons Of The Eagle

Μετά από μερικά χρόνια αδράνειας οι Legion of St George επιστρέφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το άλμπουμ αυτό είναι καταπληκτικό και ευτυχώς δεν μας εκπλήσσει δυσάρεστα με ανούσιες εκπλήξεις. Παραμένοντας πιστοί στον punk ήχο και την παλιά συνταγή που τους καταξίωσε μουσικά, στο Last talons of the eagle η μπάντα προσφέρει φοβερούς στίχους (περιλαμβάνονται στο βιβλιαράκι) που αφορούν την πολιτική πραγματικότητα στην Μεγάλη Βρετανία.