Παραλαβές - Αύγουστος 2010


Preserve White Aryans - 10 Years Of R.A.C. 'N' Roll Resistance
Κλασικό RAC από την Εσθονία. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια συλλογή, αφού όλα τα τραγούδια είναι επαναηχογραφημένα με προσαρμοσμένους στίχους, ώστε να είναι νόμιμοι. Όλοι οι στίχοι περιλαμβάνονται στο βιβλιαράκι μαζί με αρκετές φωτογραφίες του συγκροτήματος.



Kill Baby Kill / The Gits - From The East To The West
Φοβερό split cd με τη συμμετοχή δύο πολύ γνωστών συγκροτημάτων της λευκής μουσικής σκηνής. Οι The Gits μας προσφέρουν 6 τραγούδια κλασικού oi! με όλους τους στίχους στα αγγλικά, ενώ οι Kill Baby Kill συμμετέχουν με 5 τραγούδια, από τα οποία ξεχωρίζουν με άνεση τα καταπληκτικά «15 minutes» και «Kings of hairy metal».



Sons Of Europe - Side By Side
Ζωντανή ηχογράφηση στην Ουγγαρία με τη συμμετοχή των εξής: Sergio, Stevie, Brutal Attack, Guarda De Honra, The Kriminals, Legittima Offesa, Feher Törveny, Archivum, Valhalla και Kodex 10. Το συλλεκτικό αυτό cd είναι περιορισμένης έκδοσης με τυπωμένα μόλις 1488 αντίτυπα.




Legittima Offesa - Live In Hungary 2008
Ακόμη ένα live cd ηχογραφημένο στην Ουγγαρία. Αυτή τη φορά οι Ιταλοί Legittima Offesa μας παραδίδουν ένα πλήρες set-list, το οποίο περιλαμβάνει πολλά κλασικά τους τραγούδια, όλα καλοπαιγμένα. Η παραγωγή είναι αρκετά ικανοποιητική, με μοναδικό ίσως αρνητικό στοιχείο την υπερβολικά δυνατή ένταση.



H8Machine - Cheated
Πρώτη κυκλοφορία για τους Αμερικάνους H8Machine, με τη συμμετοχή του πρώην τραγουδιστή των Dying Breed. Αγνό, δυνατό και τεχνικά άρτιο hatecore με έξυπνο στίχο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.





Empire Falls - Scene Of The Crime
Όλα τα 7’’ και τα Ep της μπάντας μαζεμένα σε μια συλλογή 33 κομματιών συνολικά.







Brutal Attack - Thunder And Lightning
Το «Thunder And Lightning» είναι μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία από κάθε άποψη. Η μουσική κυμαίνεται στο κλασικό ύφος της μπάντας, blues/rock δηλαδή με μερικά πιο γρήγορα τραγούδια και μερικές μπαλάντες. Στο δωδεκασέλιδο βιβλιαράκι περιέχονται πολλές φωτογραφίες και το μακρόχρονο ιστορικό του συγκροτήματος.



Brutal Attack - Live In Hungary 2008
Τρίτο κατά σειρά live cd ηχογραφημένο στην Ουγγαρία! Η δουλειά αυτή αποτελεί από μόνη της την απόδειξη ότι η λευκή μουσική σκηνή είναι ζωντανή και δυνατότερη από ποτέ! Όλα τα τραγούδια που επιλέχτηκαν να μπουν σε αυτό το cd είναι από τα πλέον κλασικά των Brutal Attack, αν και περιέχονται κάποια από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους.



Ultima Thule - Sverige
Ίσως η πιο κορυφαία δουλειά των Ultima Thule μέχρι στιγμής! Εδώ έχουμε και τη «συνδρομή» γυναικείων φωνητικών, κάτι που συναντάμε πολύ σπάνια σε δουλειές εθνικιστικών συγκροτημάτων. Η επιτυχία που γνώρισε το «Sverige» ανάγκασε την Odin Records να το επανακυκλοφορήσει το 2009, προσθέτοντας μάλιστα 2 bonus τραγούδια.



Ultima Thule - Lejonet Från Norden
Μια κυκλοφορία που επιβεβαιώνει απόλυτα τον σκοπό ύπαρξης της εθνικιστικής μουσικής, να προωθεί τις Ιδέες μας! Ο τίτλος του cd (το λιοντάρι από τον Βορά) αναφέρεται στον Γουσταύο Αδόλφο τον 2ο, την ιστορία του οποίου η Σουηδική κυβέρνηση προσπαθεί να αποσιωπήσει με κάθε τρόπο. Ένας μουσικά εξαιρετικός φόρος τιμής σε έναν ξεχασμένο βασιλιά.


Blue Max - United
Από την ανεξέλεγξτη πλέον μουσική σκηνή της Γερμανίας μας έρχονται οι Blue Max με την τρίτη κατά σειρά δουλειά τους. Με ώριμο, σκληρό κι επιθετικό ήχο το «United» κατατάσσει τους Blue Max στις καλύτερες RAC μπάντες της χώρας τους.





Blue Max - Back To The Boots
Κλασικό skinhead rock που σου καρφώνεται στο μυαλό με την απλότητα του. Αν σας αρέσουν οι προηγούμενες τους κυκλοφορίες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας αρέσει κι αυτή εδώ.





Terroritorium - Reformatio
Ακόμη μια δυνατή δουλειά από τη Γερμανία. Το «Reformatio» αποτελεί ένα μουσικό ορόσημο τόσο για την γερμανική μουσική σκηνή, όσο και για τους ίδιους τους Terroritorium. Όλοι οι στίχοι είναι στα γερμανικά και τα τραγούδια διακρίνονται για τη συμμετρία στην σκέψη, την απλότητα και την αμεσότητα τους. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.



Dark Awake - Meseonas
Η πρώτη ambient κυκλοφορία που διανέμεται από την εταιρία μας που δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την επέκταση μας και σε άλλα μουσικά ιδιώματα. Ο Shelmerdine, μοναδικό μέλος και ιθύνων νους των ελλήνων Dark Awake στο άλμπουμ «Meseonas» προσθέτει και συνδυάζει άψογα στοιχεία φαντασίας και αποκρυφισμού σε ένα μουσικό ταξίδι με ισχυρό το αίσθημα του μυστικισμού. Το cd περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια αν και δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο, μιας και το άλμπουμ αυτό αποτελεί μια ολότητα μέσω της συνέχειας των συνθέσεων.

Iron Youth - Faith Is Stronger Than Fire
Οι Iron Youth αποτελούν από μόνοι τους μια ολόκληρη σκηνή, ένα εκρηκτικό μουσικό δείγμα άνευ προηγουμένου στην Ελλάδα. Η τρίτη κατά σειρά δουλειά τους απέσπασε τις καλύτερες κριτικές μέχρι κι από περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας λόγω της αρτιότητας κι επιθετικότητας του. Όλα τα τραγούδια είναι ΑΨΟΓΑ και σίγουρα μιλάμε για μια παλιά κυκλοφορία που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεραστεί και αμφισβητηθεί από κανέναν!

Audacia - Carica
Άμεσο κι επιθετικό το «Carica» αποτελεί την δεύτερη επίσημη δουλειά των Ιταλών Audacia. Κλασικό RAC με ευθείς κι ακραίους στίχους.