Ανακοίνωση ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Από σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, βγαίνει στον «αέρα» του διαδικτύου το «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», το 24ωρο ραδιόφωνο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Όπως είχαμε ανακοινώσει, το μοναδικό Ασυμβίβαστο Ελληνικό Εθνικιστικό ραδιόφωνο στο διαδίκτυο είναι πλέον πραγματικότητα. Θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με Εθνικιστική μουσική από όλη την Ευρώπη και την Αμερική, με ενημερωτικές εκπομπές για τα νέα του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος και σχολιασμό της επικαιρότητας υπό το πρίσμα του Εθνικισμού. Στην σημερινή «δημοκρατική» κοινωνία, το ραδιόφωνο αυτό αποτελεί αφενός μία αναγκαιότητα για το Κίνημά μας και αφετέρου ένα πολύ σημαντικό βήμα για ν’ ακουστεί η φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σήμερα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του ραδιοφώνου με την πολιτική εκπομπή «Η Φωνή του Λαού» που θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί σταδιακά και με άλλες ζωντανές μουσικές αλλά και πολιτικές εκπομπές για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», η οποία σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Για να ακούσετε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου πατήστε εδώ και ανοίξτε το αρχείο που θα εμφανιστεί στη σελίδα επιλέγοντας το player της προτίμησής σας.

Για σχόλια, προτάσεις και οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail και msn στο: radioantepithesh@hotmail.com

English

From today our organization Golden Dawn has its own internet radio. The only true nationalists’ internet radio in Hellas. It will play ns music from Europe and U.S.A 24 hours a day and it will have many political radio shows with news from Hellas and all over the world. There will be an official site for the radio which will be announced in a few days. For listening click here and download the file that will show up on your page choosing the player you prefer. For comments, suggestions, news or any other questions you can communicate with us on the following e-mail: radioantepithesh@hotmail.com you can also add us on msn.