Παράδειγμα προς μίμηση!

Είναι γεγονός πλέον ότι η εθνικιστική μουσική σκηνή στην Ευρώπη αποτελεί ένα μεγάλο όπλο για τη διάδοση των Ιδεών μας. Στη γειτονική Ιταλία, οι γνωστοί στους λάτρεις του hatecore/grind, Hate For Breakfast μας απέστειλαν προ ολίγων ημερών μια ανακοίνωση στην οποία έκπληκτοι διαβάσαμε ότι αποφάσισαν να διαλύσουν το συγκρότημα τους. Τι σχέση έχει η μεγάλη απήχηση που έχουν με την ανακοίνωση τους; Διαβάστε για να καταλάβετε τι θα πει αγνός ιδεαλισμός και παραδειγματιστείτε από τους συναγωνιστές, που πάνω στο απόγειο της "καριέρας" τους, αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα για να υπηρετήσουν την Ιδέα!

"Ήμασταν ανέκαθεν υπερήφανοι για το γεγονός ότι ουδέποτε δώσαμε ιδιαίτερη σημασία για τη μουσική. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι Hate For Breakfast δημιουργήθηκαν για ένα και μόνο σκοπό, τη διάδοση, στο βαθμό του δυνατού, της αιώνιας προσταγής που απορρέει από την ένδοξη επανάσταση των Μελανοχιτώνων. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά το ξεκίνημα μας, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε το μέλλον και το μέλλον για τους Hate For Breakfast είναι μόνο ο Φασισμός! Γι' αυτό λοιπόν και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από τη μουσική βιομηχανία και να ασχοληθούμε ενεργά με αυτά που πάντα διεκδικούσαμε.
Η μουσική μας είναι αρκετά διαδεδομένη τόσο στην πατρίδα μας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσουμε αυτό το αίσθημα ολοκλήρωσης που πάντα μας γοήτευε. Επιλέγουμε να είμαστε πρώτα πολιτικοί στρατιώτες και μετά μουσικοί. Με άλλα λόγια αποφασίζουμε να διαλύσουμε αυτό το "μηχάνημα" (τους Hate For Breakfast) όσο αυτό δουλεύει και ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε είναι με το να αποσυρθούμε από τη μουσική. Αυτό δε σημαίνει ότι διαλυόμαστε οριστικά (δεν είμαστε οι Take That) αλλά σίγουρα σημαίνει ότι μπαίνει ένα τέλος στις ζωντανές εμφανίσεις και τη δισκογραφική δραστηριότητα. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ και οι συναυλίες! Ζήτω ο Φασισμός. Για ένα ανώτερο πνεύμα!
Φτάσαμε στο σημείο όπου ο καθένας το μόνο που σκέφτεται είναι η αυτοπροβολή του, το πως θα γίνει γνωστός και διάσημος οπότε για μας η επιλογή να κάνουμε στην άκρη είναι εύκολη και δε μετανιώνουμε γι' αυτό, γιατί κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για τα Ιδανικά μας. Επιλέγουμε να γυρίσουμε πίσω στην ανωνυμία μας και να συνεχίσουμε από εκεί που πραγματικά ανήκουμε και σαν απλοί στρατιώτες να υπηρετήσουμε τον Φασισμό. Τον Εθνικό Φασισμό, το Σοσιαλισμό και την Επανάσταση, έννοιες που ερωτευτήκαμε σε τέτοιο σημείο ώστε να αποτελούν για μας κάτι το ιερό όσο και η θρησκεία. Μια ζωή αφοσιωμένη στο Φασισμό!

Με ειλικρίνεια
Sandro για τους Hate For Breakfast

ΥΓ. Να ξέρουν οι αδύναμοι ότι οι καιροί αλλάζουν κι ότι θα επιστρέψουμε δυνατότεροι από ποτέ το 2016..."

Η τελευταία τους εμφάνιση έχει ανακοινωθεί για τον Ιανουάριο, ενώ σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα επισκεφτούν τη χώρα μας για να γνωρίσουν και το ελληνικό κοινό. Περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες!